تعمیر اجاق گاز شادمهر,تعمیر هود آشپزخانه شادمهر

تعمیر اجاق گاز شادمهر،تعمیر هود آشپزخانه شادمهر،تعمیر اجاق گاز شادمهر،تعمیر هود آشپزخانه شادمهر30 در صد تخفیف بیمه رایگان،09378663156-09044838064-آقای علیرضا قاسم زاده،شبانه روزی تعمیرکار اجاق گاز مجرب،تعمیر اجاق گاز محدوده شادمهر،تعمیر هود آشپزخانه محدوده شادمهر، تعمیر اجاق گاز منطقه شادمهر،تعمیر هود آشپزخانه منطقه شادمهر،تعمیر اجاق گاز،تعمیر هود آشپزخانه،تعمیر اجاق گاز شرکت،تعمیر اجاق گاز ادارات،تعمیر اجاق گاز شرکت در شادمهر،تعمیر اجاق گاز ادارات در شادمهر،تعمیر اجاق گاز با نرخ اتحادیه،نمایندگی خدمات و تعمیرات اجاق گاز در شادمهر،آموزش تعمیرات اجاق گاز،فر گاز،رومیزی،توکار در شادمهر،آموزش تعمیرات اجاق گاز،فر گاز،رومیزی،توکار منزل،نمایندگی خدمات و تعمیرات اجاق گاز منزل،عیب‌یابی ونحوه تعمیر اجاق‌گاز،آموزش تعمیرات اجاق گاز،فر گاز،رومیزی،توکار منزل در شادمهر،

اجاق گاز مهم ترین وسیله در آشپزخانه به شمار می رود و باید بیش از بقیه وسایل در انتخاب آن دقت داشته باشید تا مطابق شرایط "آشپزخانه "تان مناسب ترین را برگزینید.اجاق های گازی،الکتریکی،اجاق های بزرگ و قدیمی یا اجاق های توکار با شعله های مجزا،انواع انتخاب هایی هستند که پیش روی شما قرار دارند.تعمیر اجاق گاز

البته بودجه،فضا و ترجیحات شخصی شما تا حد زیادی در انتخابتان تاثیرگذار خواهد بود؛ با این حال بهتر است کاتالوگ های مربوط به این گونه وسایل را مطالعه و مدل های مختلف اجاق،امکانات و پیشرفته ترین فناوری های موجود را بررسی کنید.

ارزان ترین انتخاب،خرید یک اجاق ساده فردار با شعله مرکزی اما امروزه مدل های عریض تر آن نیز به بازار عرضه شده است.قبل از خرید،دقت کنید که فر آن مطابق با نیاز شما باشد (ظرفیت داخلی آن باید از بیرون قابل برآورد باشد)و توجه داشته باشید که فرهای خودشوی،عموما فضای پخت کمتری دارند.در صورت امکان،فری تهیه کنید که در های شیشه ای داشته باشد.

در شیشه ای آسان تر شسته می شود و در زمان پخت نیز می توانید مواد داخل آن را ببینید.اجاق های امروزی بسیار متنوع تر از انواع قدیمی است و دارای کباب پزها،شعله هایی برای سرخ کن های بزرگ،جایی خاص برای ماهی تابه و انواع دو شعله ای یا شش شعله ای هستند.

اگر شعله ها را جداگانه خریداری می کنید،در انتخاب خود دقت کنید تا پاسخگوی نیاز و آشپزخانه شما باشند (جنس این شعله ها بسیار متنوع است:شیشه،استیل،لعابی)و تصمیم بگیرید که کدام یک از آنها برای شما کارآیی بهتری خواهد داشت.

به عنوان مثال اگر سطح کابینت شما باریک است،اجاق های خوراک پزی چهار شعله که همه در یک ردیف قرار دارند را انتخاب کنید؛ اگر چپ دست هستید،اجاق هایی را انتخاب کنید که کلیدهای تنظیم آن برخلاف اجاق های استانداردی که در سمت راست قرار دارند،در جلوی اجاق قرار گرفته باشند تا برای دسترسی به کلیدها مجبور نباشید دست خود را روی اجاق و گرما بگیرید.همچنین اطمینان حاصل کنید که شعله های کافی در اختیار دارید تا بتوانید در آن واحد چند ماهی تابه و قابلمه را روی آن قرار دهید.تعمیر هود آشپزخانه

اجاق گاز های هوشمند و قابل برنامه ریزی به کدبانوی خانه امکان می دهد که با خیال آسوده در حالی که غذایی را روی گاز گذاشته از منزل بیرون برود و مطمئن باشد در زمان مقرر،شعله زیر غذا خاموش می شود.هر چند در آغاز اجاق گاز ها تنها چند شعله برای پخت غذا داشتند اما با مرور زمان تجهیزات دیگری نظیر جوجه گردان و فر به آنها اضافه شد.

اجاق گاز هم اکنون مبدل به یکی از نیازهای اساسی در لوازم خانگی بدل شده و دیگر خانه ای نیست که در آن اجاق گاز موجود نباشد.

البته اخیرا دستگاه های دیگری نظیر ماکروویو،گریل و...به بازار آمده اند که هریک به نوعی می توانند کار گاز را انجام دهند.اما باز هم فروش اجاق گاز به مراتب بیش از این محصولات است.

هنگام خرید اجاق گاز باید علاوه بر ظاهر و کارایی به نیاز خانواده هم توجه کرد.برای خانواده های پرجمعیت اجاق های ۵ یا ۶ شعله مناسب است اما یک خانواده کم جمعیت با یک اجاق ۴ شعله یا اجاق رومیزی ۲ شعله هم می تواند امورات خود را بگذراند.

البته تجهیزات اجاق ها هم اهمیت دارد.برای مثال خیلی ها از فر اجاق استفاده زیادی می کنند و برخی دیگر استفاده زیادی ندارند.

یکی دیگر از نکات پر اهمیت در اجاق گاز ها داشتن ترموکوبل و فندک است.در انواع گران قیمت تر علاوه بر کیفیت به نکات ایمنی هم توجه بیشتری شده است و تنها تفاوت در شکل زیباتر آنها نیست ترموکوبل یکی از قطعات ایمنی است که به محض خاموش شدن شعله گاز را قطع می نماید گرچه که استفاده از آن کمی برای خانمها مشکل تر است لیکن چند ثانیه تامل تا داغ دن شمعک و شعله گاز از بروز یک حادثه مقرون به صرفه تر است.

مهمترین شاخص در اجاق گاز ها اجباری بودن استاندارد در آنهاست و توصیه می کنیم که علاوه بر توجه به نشان استاندارد به اعتبار مارک تجاری و خدمات پس از فروش اجاق گاز نیز توجه نمایید.

از آنجایی که اجاق گاز یکی از پرمصرف ترین و در عین حال بادوام ترین لوازم منزل به شمار می آید،بهتر است تا در صورت امکان نوع باکیفیت تر آن خریداری شود چرا که گاهی هزینه تعمیر اجاق گاز های بی کیفیت در طول چند سال بیشتر از یک اجاق گاز خوب می شود.

راهنمای خرید اجاق فردار،آشنایی با مدل های اجاق گاز

اجاق های قدیمی دارای پوشش لعابی بسیار سنگین هستند و باید کفپوش محکمی داشته باشند.این اجاق ها با "گاز"،"نفت"،"برق"یا سوخت جامد کار کرده و صفحه شعله ها و فر آنها دائماً داغ می شود.افرادی که این نوع اجاق ها را ترجیح می دهند،بر این باورند که این اجاق ها در مقایسه با مدل های جدید و مدرن،کارآمدتر است و عملکرد بهتری دارند.این "اجاق "ها از نظر قیمت ارزان نیستند اما طول عمر آنها زیاد است و این قابلیت را دارند که منازل شما را گرم کنند. اجاق گاز

گازی یا برقی؟

هنگامی که نوبت انتخاب بین اجاق های گازی و برقی می رسد،تفاوت ها بسیار کم و انتخاب بسیار سخت است.با وجود اینکه کنترل چراغ های گازی آسان تر است،اجاق های هالوژنی،خدماتی مانند چراغ های گازی را ارائه می دهد،گرمای آنها بسیار سریع است و به راحتی نیز خاموش می شوند.اما هر گونه سوختی که انتخاب کنید،اکثر غذاهایی که امروزه ما طبخ می کنیم،سرخ کردنی یا بخارپز هستند که تولید بخار،بو و دود می کنند بنابراین تهویه مناسب به صورت هواکش ها یا هود ضروری به نظر می رسد.

اجاق های پیشرفته و مدل های فرانسویاین وسایل مدرن و پیشرفته،ظرفیت بالایی برای پخت و پز دارند و شامل دو یا چند اجاق چند منظوره،پنج یا شش شعله گازی،گریل ها و فرها هستند.حتی ممکن است تسهیلاتی مانند کشوهای گرم کننده،بخارپز و چرخ های دوار برای کباب کردن نیز داشته باشند.اجاق های مجزا بسیار سنگین هستند و نیاز به کفپوش های محکم نیز دارند.این نوع اجاق ها از مدل های مورد علاقه سرآشپز ها و معمولا بسیار گران قیمت هستند.

اجاق های توکار و شعله های مجزایکی دیگر از مدل های بسیار رایج امروزی،اجاق های توکاری هستند که شعله های مجزا دارند و به شما اجازه می دهند تا دو فضای مجزای پخت و پز داشته و فر خود را نیز در محل مناسبی جای دهید (به عنوان مثال در ارتفاع کمر یا چشم).این اجاق گاز ها بسیار گران تر از اجاق های مجزای استاندارد،اما در عین حال انعطاف پذیرتر و متداول تر هستند.

اجاق گاز فردار از بدنه،عایق (پشم شیشه)،چند راهه،شیرها،نازل ها،محفظه مخلوط هوا و گاز (یا لوله های رابط متصل به مشعل ها )،مشعل ها،شمعک (پیلوت)،ترموکوپل،فندک،ترموستات،درجه تنظیم حرارت،ساعت با زنگ خبر و جوجه گردان ساخته شده است.

اجاق گاز چگونه کار می کند

ساختمان اجاق گازها تقریبا مشابه هم است در اجاق ها،گازی که توسط شیلنگ به اجاق متصل می شود ابتدا به لوله ای بنام چند راهه می رسد.بر روی این لوله شیرهای اجاق نصب شده است در انتهای شیرها نازل ها قرار دارند که گاز را به داخل لوله های رابط می پاشد چون نازل ها اندکی با لوله های رابط فاصله دارند هوا را به دنبال خود به داخل لوله های رابط می کشند و مخلوطی از هوا و گاز که لازمه احتراق است بوجود می آید.قطر سوراخ نازل ها (اوریفیس)و فاصله آنها از لوله های رابط حساب شده است و تقریبا احتیاجی به تنظیم و تعمیر ندارند ولی در اجاق های قدیمی در ابتدای لوله های رابط محفظه ای با درب متحرک وجود دارد که به توسط باز و بستن درب (صفحه)می توان مقدار درصد هوا در مخلوط گاز و هوا را تنظیم نموده تا شعله مناسبی را داشته باشیم.در بعضی از اجاق ها نازل به شیر متصل نیست و ابتدا لوله های رابط به شیر متصل شده و بعد در نزدیکی مشعل،نازل طوری نصب شده که همان مخلوط هوا و گاز را بوجود می آورد.بعد از لوله های مذکور مشعل ها که محل سوخت اجاق است قرار دارند و در مجاورت آنها ترموکوپل و جرقه زن (فندک)قرار دارد.

در اجاق گازهای فردار محفظه فر توسط یک یا دو مشعل (یکی پایین و دیگری بالا)حرارت داده می شود این مشعل توسط دو ترموستات و یک پیلوت با شعله خیلی کوچک کنترل می شود هنگامی که فر یا تنور خاموش است،شعله کوچک پیلوت روشن است و چنانچه دکمه کنترل را چرخانیده و روشن کنیم این دکمه شیری را باز می کند و جریان گاز را به پیلوت افزایش می دهد.با زیاد شدن شعله پیلوت،بخار داخل لوله مربوطه به ترموستات منبسط می شود در اثر منبسط شدن بخار داخل لوله ترموستات،شیر مشعل باز می شود و اجازه می دهد که گاز به مشعل فر برسد،با خروج گاز از مشعل فر،شعله پیلوت آن را روشن می کند.هنگامی که درجه حرارت فر به حد تنظیم شده رسید،ترموستات اصلی فر به کار می افتد یعنی بخار داخل لوله مربوطه به ترموستات اصلی (در اثر بالا رفتن حرارت داخل فر)منبسط می شود و شیری را به کار می اندازد و جریان گاز را به مشعل فر کم می کند.با پایین آمدن حرارت در فر،بخار لوله ترموستات منقبض شده و توسط شیر عبور گاز،مقدار گاز ورودی را زیاد می کند و شعله فر بیشتر می شود به این ترتیب حرارت داخل فر با کم و زیاد شدن شعله مشعل آن توسط ترموستات در حد تنظیم شده ای ثابت نگهداشته می شود.

تنظیمات اساسی در اجاق گاز

هنگامی که یک دکمه کنترل مشعل در زیادترین حد خود باشد،دوره مشعل باید آبی بسوزد و داخل آن یعنی در قسمت وسط مشعل ارتفاع شعله باید در حدود ۲۰ میلیمتر و به رنگ آبی متمایل به سبز باشد.اگر شعله مطابق مشخصاتی که گفته شد نباشد،مخلوط گاز و هوا احتیاج به تنظیم دارد.برای این منظور با آچار مناسب مهره تنظیم کننده گاز را در جهت حرکت عقربه های ساعت بچرخانید تا جریان گاز افزایش یابد و برای کاهش دادن جریان گاز مهره مزبور را عکس حرکت عقربه های ساعت بچرخانید.

برای تغییر مقدار هوا،پیچ تنظیم کننده مخلوط هوا را شل کنید و صفحه مخلوط کن را تغییر دهید تا اندازه سوراخ های محفظه مخلوط کن تغییر کند و هوای بیشتر یا کمتری وارد محفظه شود.

همان طور که گفته شد در اجاق های جدید مشگل تنظیم گاز مشعل به ندرت اتفاق می افتد و احتیاجی به تنظیم مخلوط هوا و گاز نیست ولی در صورت مناسب نبودن شعله مشعل،مشکل می تواند از گرفتگی سوراخ نازل و یا گشاد شدن آن باشد که نازل را تمیز یا تعویض می کنیم.در شکل یک شیر گاز معمولی که در اکثر اجاق گازها مورد استفاده قرار می گیرد همراه با نازل و شکل گسترده آن نشان داده شده است.(پیکان قرمز در شکل نازل،و مسیر ورود و خروج گاز را مشخص کرده است.)در این شیرها در وسط محور چرخش شیر سوراخی وجود دارد و در آن پیچ قابل تنظیمی است که دسترسی به آن با پیچ گوشتی باریکی امکان پذیر است.با چرخاندن این پیچ شعله کم اجاق را،کمتر و یا بیشتر می کنیم.ولی بر روی شعله زیاد اجاق اثر ندارد.در شکل این قسمت ها با پیکان سبز نشان داده شده است.

تنظیم شعله پیلوت

رنگ شعله پیلوت باید آبی باشد و طول شعله پیلوت معمولا نباید از ۶ میلی متر کمتر باشد.اگر شعله خیلی کوتاه باشد و یا به راحتی خاموش شود،قاب یا محافظ پیلوت را بیرون بکشید و سوراخ آن را به آهستگی و با دقت بوسیله یک میله نازک تمیز کنید.چنانچه باز هم شعله آن کوتاه بود،پیچ تنظیم کننده آن را در جهت عکس عقربه های ساعت بچرخانید تا تنظیم شود.تنظیم کردن ترموستات فر

اگر حرارت فر خیلی زیاد یا خیلی کم باشد ترموستات آن احتیاج به تنظیم دارد برای این کار به طریق زیر عمل کنید.یک دما سنج جیوه ای در فر گذاشته و درجه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید،اگر پس از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه اختلاف درجه ای که دماسنج نشان می دهد با آنچه که فر را تنظیم کرده اید بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد باشد دلیل آنست که ترموستات معیوب است و باید آن را عوض کرد.اگر اختلاف درجه دماسنج با آنچه که فر را تنظیم کرده اید کم باشد دکمه کنترل را بسته و پیچ تنظیم کننده را به طرف زیاد یا کم بچرخانید.هر یک چهارم دور که پیچ تنظیم را بچرخانید در حدود ۱۵ درجه سانتی گراد حرارت فر تغییر می کند.(اگر پیچ تنظیم را در جهت زیاد بچرخانید ۱۵ درجه سانتی گراد حرارت فر بالا می رود و اگر در جهت کم چرخانیده شود ۱۵ درجه سانتیگراد حرارت فر پایین می آید)پس از این تنظیم مجددا به طریقی که گفته شد به وسیله دماسنج جیوه ای حرارت فر را کنترل کنید.

سرویس و نگهداری اجاق گاز

از نصب اجاق در محیط های کوچک و در بسته که امکان خارج شدن گازهای بوجود آمده از سوخت نیست،خودداری کنید.اجاق را در مسیر وزش باد نصب نکنید.بر روی محل اتصال دو سر شیلنگ به لوله کشی گاز اجاق باید از بست مناسب استفاده شود.طول شیلنگ نباید از ۱.۵ متر بیشتر باشد.پس از نصب اجاق با کف صابون محل اتصال دو سر شیلنگ را از نظر نشت گاز تست نمایید.از سر رفتن غذا بر روی اجاق جلوگیری نمایید.هنگام شستوشوی سینی های اطراف مشعل ها از سیم ظرف شویی استفاده نکنید.برای این منظور از پارچه نم دار همراه با مواد شوینده استفاده کنید و پس از آن سینی را خشک نمایید.

عیب یابی و تعمیر اجاق گاز

عیب ۱-پیلوت خاموش می شود.

علت:مقدار گازی که به پیلوت می رسد کم است.

راه حل:شعله پیلوت را مطابق آنچه که توضیح داده شد تنظیم نمایید.

عیب ۲-پیلوت خاموش می شود.

علت:هوای زیادی به مخلوط کن وارد می شود.

راه حل:در صورتی که اجاق از نوع مخلوط کن دار است،صفحه محفظه را کمی ببندید.

عیب ۳-مشعل های فوقانی اجاق گاز روشن نمی شود.

علت:پیلوت خاموش است.

راه حل:پیلوت را روشن کنید.

عیب ۴-مشعل های فوقانی اجاق روشن نمی شود

علت:سوراخ های مشعل یا پیلوت مسدود شده.

راه حل:سوراخ های مشعل را با دقت توسط یک میله باریک یا برس تمیز کنید.نازل پیلوت را تمیز یا تعویض نمایید.

عیب ۵-نوک مشعل ها زرد رنگ می سوزد.

علت:نسبت هوا در مخلوط کم است.

راه حل:صفحه تنظیم مخلوط کن را کمی باز کنید.در اجاق های جدید اگر فاصله نازل تا لوله رابط به هم خورده آن را تنظیم نمایید.

عیب ۶-شعله وزش دارد و صدا می کند.

علت:نسبت هوا به گاز در مخلوط زیاد است.

راه حل:صفحه مخلوط کن را کمی ببندید.

عیب ۷-شعله دود می کند

علت:در مخلوط گاز و هوا،مقدار گاز زیاد است.

راه حل:مقدار گاز را کم کنید.در صورت گشاد شدن نازل آن را تعویض نمایید.

عیب ۸-شعله مشعل خیلی بلند است

علت:مقدار گاز و هوا هر دو زیاد است.

راه حل:در اجاق های قدیمی گاز و هوا را کم کنید.

عیب ۹-فر روشن نمی شود.

علت:شعله پیلوت خاموش است.

راه حل:پیلوت را روشن کنید.

عیب ۱۰-فر روشن نمی شود.

علت:تایمر در وضع صحیح تنظیم نشده.

راه حل:تایمر فر را تنظیم کنید.

عیب ۱۱-فر در درجه حرارت تنظیم شده نگهداری نمی شود.

علت:ترموستات فر بطور صحیح تنظیم نشده.

راه حل:ترموستات فر را مطابق آنچه که شرح داده شد آزمایش و تنظیم نمایید.

تعمیر هود آشپزخانه

هودهای آشپزخانه در دو قسمت برد الکتریکی و موتور اتفاق می افتد.برد الکتریکی قسمتی است که در بالای هود تعبیه می گردد و تقریباً می شود گفت مرکز فرماندهی هود را تشکیل می دهد.بردها دارای محفظه های نگهدارنده هستند که با چهار پیچ به صفحه زیرین خود محکم بسته شده اند و داخل این محفظه کیت برد قراردارد.وقتی نوسان برق رخ می دهد معمولا این کیت برد سوخته یا نیم سوز می گردد.که باید توسط سرویس کار مجرب اقدام به تعویض آن نمود.تعمیر هود آشپزخانه

موتورها بخش دیگری هستند که بر اثر نوسان برق،عدم استفاده صحیح،عدم رسیدگی و سرویس به موقع از کار می افتند.موتورها باید حداقل روزانه بیست دقیقه کار کنند تا چربی ها و بخارهای حاصل از آشپزخانه را به بیرون هدایت نمایند.موتور هود آشپزخانه چنانچه مدتی روشن نشود و کار نکند بر اثر چربی گیری سخت شده و از کار می افتد.

قطعات در هود لمسی یا دیجیتال آشپزخانه

  1. بدنه یا صندوق هود
  2. صفحه شیشه رویی
  3. قسمت لمسی که کلید الکترونیکی آن زیر شیشه هود تعبیه شده است.
  4. موتور
  5. برد
  6. سیم های ارتباطی
  7. کنترل
  8. کاور یا پوشش بالایی هود
  9. چراغهای روشنایی
  10. فیلتر آلومینیومی
تلفن تماس فوری تعمیر اجاق گاز شادمهر,تعمیر هود آشپزخانه شادمهر
10/10/2024 2:18:58 PM:Published Date: